top of page

Maak kennis met CHRISTEL 

Datingcoach, liefdesmentor, verbindingscoach, universo positivo 

Auteur van de ‘vind de liefde gidsen’

'Zou je op date met jezelf?'

& 'Alle goei zijn bezet ? ! ? '

E6F1DF72-90D7-4EBC-A191-D7A78DB07F00.jpeg

Wat mijn mentor zegt over mij

Christel is een sterke, inspirerende en liefdevolle vrouw die mensen (weer) op weg helpt naar de liefde. Met haar down-to-earth ervaren persoonlijkheid en vriendelijke karakter is ze de ideale partner om je te begeleiden naar een liefdevol leven. 

 

Met haar achtergrond als Master NLP, haar opleidingen in ACT Therapie en Dating Coaching, en haar persoonlijke ervaring in het vinden van onvoorwaardelijke liefde, is ze de perfecte gids om je te helpen op jouw liefdesreis. Na een hobbelig traject van tien jaar vol persoonlijke uitdagingen, heeft Christel een diepgaande transformatie doorgemaakt en een onvoorwaardelijk mooie liefde gevonden die al vijftien jaar standhoudt. 

 

Christel begrijpt de ups en downs van het daten en de zoektocht naar ware liefde, omdat ze zelf als een dolende dater tien jaar lang van de ene afspraak naar de andere is gegaan. Het besef dat ze nog niet klaar was om in een vervullende relatie te stappen, heeft Christel geïnspireerd om haar kennis en ervaring te delen, zodat anderen niet dezelfde obstakels hoeven te ervaren. 

 

Christel is dan ook niet zomaar een coach. Ze is een dating coach, verbindingscoach én liefdesmentor die mensen helpt bij het vinden van liefde en het creëren van gezonde en bevredigende relaties met anderen én jezelf. 

 

Ze begrijpt de uitdagingen van moderne dating en biedt vanuit eigen ervaring praktische tips en tools die je makkelijk kan toepassen op je eigen leven. Wie je ook bent, wat je ook doet, in elke fase van je leven. 

 

Als liefdesmentor ondersteunt Christel je bij het identificeren van je sterke punten en vergroten van je eigenwaarde zodat je negatieve emoties makkelijker kan loslaten en je weer jezelf kan zijn na een breuk of teleurstelling. Ze is experte in het "lijmen" van wat kapot is en het bouwen van een sterk fundament voor een liefdesrelatie. 

 

"I Guide You" is Christels mantra. Ze gelooft dat iedereen de kracht heeft om zijn eigen weg te vinden en helpt je op weg om de juiste richting te vinden. 

 

Of je nu een frustrated single bent, iemand die zichzelf opnieuw wil leren waarderen na een breuk, of gewoon op zoek bent naar een vervullende relatie met jezelf en anderen, Christel is er voor iedereen die op zoek is naar de liefde. 

bottom of page